Περιοδεία του Θεοδωράκη στις γειτονιές της Δυτικής Αττικής

Περιοδεία στις γειτονιές της Δυτικής Αττικής θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού θα επισκεφθεί στις 6.30 το απόγευμα την αστυνομική διεύθυνση Δυτικής Αττικής για να συζητήσει με τον αστυνομικό διευθυντή Ανδρέα Δασκαλάκη, θέματα που αφορούν την προστασία της τοπικής κοινωνίας.

Στις 7.10 θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό στο Δημαρχείο Αχαρνών προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν τον οικονομικό στραγγαλισμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, ζητήματα αστικών παρεμβάσεων, υποστήριξη του ρόλου της αυτοδιοίκησης, και περιβαλλοντικής προστασίας.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ολοκληρώνοντας τις συναντήσεις του με τοπικούς παράγοντες θα συνομιλήσει με δημότες και εθελοντές στο café Λεμονιά στην πλατεία Μενιδίου στις 8.00 το βράδυ.

Τον επικεφαλής θα συνοδεύουν ο βουλευτής Αττικής και Γραμματέας Κοινοβουλευτικού Έργου Γιώργος Μαυρωτάς, ο Γραμματέας Οργανωτικού Γιώργος Γκαρής και ο εκπρόσωπος Τύπου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Δημήτρης Τσιόδρας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα