«Περασμένα ξεχασμένα» για Μπουτάρη και Ψωμιάδη

Είχαν ανταλλάξει βαριές κουβέντες, όμως αποφάσισαν να ρίξουν τους τόνους και να ξεχάσουν το παρελθόν.

Γιάννης Μπουτάρης και Παναγιώτης Ψωμιάδης συνομίλησαν σήμερα (Τετάρτη) το μεσημέρι, σε μία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερο θερμό κλίμα και με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις των δύο πολιτικών ανδρών που ακολούθησαν μετά τη συνάντησή τους:

«Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ευγενή χειρονομία να ζητήσει συνάντηση ενόψει των εκλογών, γιατί θα κατέβει υποψήφιος δήμαρχος. Συνάντηση για το καλό της πόλης. Έχουμε σαφώς διαφορετικές αντιλήψεις και ιδεολογίες, όμως συμφωνήσαμε ότι ο αγώνας για τις εκλογές θα πρέπει να είναι πολιτισμένος. Ότι έγινε έγινε, ό,τι ειπώθηκε ειπώθηκε. Πάμε γι’ άλλα. Ειπώθηκαν βαριές κουβέντες, τραβάμε μια γραμμή και έχουμε μπροστά μας τον προεκλογικό αγώνα που θα γίνει σε πολιτισμένο επίπεδο», είπε ο κ. Μπουτάρης.

«Ο δήμαρχος με ενημέρωσε για τα προβλήματα που απασχολούν την πόλη και τους πολίτες. Και κατά γενική ομολογία, μπορεί να διαφωνούμε και αυτό είναι υγιές, αλλά μας ενώνει η αγάπη για την πόλη», σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Ψωμιάδης που μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον κ. Μπουτάρη.

Υπενθυμίζεται ότι όχι στο πολύ μακρινό παρελθόν, ο δήμαρχος Μπουτάρης είχε κατονομάσει τον κ. Ψωμιάδη ως έναν από τους ηθικούς αυτουργούς για την επίθεση που δέχτηκε την ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων. Από την πλευρά του, ο κ. Ψωμιάδης είχε προβεί σε ρεσιτάλ χυδαιότητας αποκαλώντας μεταξύ άλλων τον κ. Μπουτάρη ως «τσατσά» του συστήματος κι άλλα πολλά…

efsyn.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα