«Περίμενα η Ευρώπη να λειτουργήσει με έναν άλλο πολιτικό πολιτισμό»

Σε δηλώσεις του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο Mega τόνισε πως ,η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έπρεπε να διευκολύνει τον λαό να ασκήσει το δικαίωμά του, σε ένα περιβάλλον ηρεμίας.Όπως ανέφερε ακόμη, προς αυτή την κατεύθυνση θα έπρεπε να κινηθεί και η δημοκρατική Ευρώπη, στην οποία ο ίδιος πίστεψε.

koutoymplis

 

 

 

 

 

Ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε το γεγονός ότι ένα ολόκληρο σύστημα «έχει πέσει πάνω στο να ωθεί το φόβο, να συντηρεί και να αποδέχεται τον εκβιασμό που δέχεται η χώρα» και υπενθύμισε την χθεσινή παρέμβαση του ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι, ο οποίος εγκάλεσε χθες τον Γιούνκερ για την «ωμή παρέμβασή του».

Εξαπέλυσε, επίσης, επίθεση εναντίον όσων με πολύ εύκολο τρόπο χρεώνουν την κυβέρνηση για όλο αυτό που συμβαίνει, ανάμεσα σε αυτούς και τα πολιτικά κόμματα Σχολιάζοντας τις εικόνες με τον κόσμο που ταλαιπωρείται στις ουρές, έξω από τα ΑΤΜ, ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι «προφανώς δεν είναι σε κανέναν ευχάριστο να βλέπει αυτές τις εικόνες και την ταλαιπωρία. Ωστόσο οι άνθρωποι παίρνουν τη σύνταξη τους, έστω και με αυτό τον ρυθμό» και επισήμανε ότι πρέπει να αναγνωρίσει κανείς από που ξεκίνησε αυτή η σημερινή κατάσταση.

Περίμενα η Ευρώπη να λειτουργήσει με έναν άλλο πολιτικό πολιτισμό, δεν το έκανε, δήλωσε ο κ. Κουρουμπλής και πρόσθεσε: Εκείνο που προτείνω είναι να υπάρξει μέτρο σε όλους μας. Δεν χρειάζεται να διχάσουμε τον ελληνικό λαό, κατέληξε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα