ΠΑΣΟΚ: Δυο χρόνια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, δυο χρόνια ύφεση

Ανακοίνωση, σχετικά με τα στοιχεία που έφερε στο φως της δημοσιότητας η ΕΛΣΤΑΤ για το Δ’ τρίμηνο του 2016, εξέδωσε ο τομέας οικονομικών του ΠΑΣΟΚ. Σε αυτήν τονίζεται:

«Δύο χρόνια Τσίπρας – Καμμένος, δύο χρόνια ύφεση. Τελεία και παύλα με υπογραφή ΕΛΣΤΑΤ»

«Η ανάπτυξη είναι το κεντρικό ζητούμενο για την έξοδο από την κρίση και το μεγαλύτερο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί είναι η Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου. Γι’ αυτό όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο καλύτερα» τονίζει το ΠΑΣΟΚ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το δ´τρίμηνο 2016 είναι καταλυτικά, γιατί οριστικοποιούν τρία σημαντικά δεδομένα:

1. Το δ´τρίμηνο 2016 είναι το δεύτερο χειρότερο τρίμηνο με κριτήριο το ΑΕΠ εδώ και δεκαπέντε χρόνια!

Είναι “καλύτερο” μόνο από το γ´τρίμηνο 2015 που ήταν επίσης τρίμηνο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Είναι βέβαιο ότι σε λίγο και οι τρεις θέσεις του βάθρου με τις χειρότερες μέρες για την οικονομία και τους πολίτες θα ανήκουν στους ψεύτες που μας κυβερνούν.

2. Τα νέα δεδομένα της ΕΛΣΤΑΤ σε συνδυασμό με την παράταση της αβεβαιότητας ανατρέπουν όλες τις βασικές προβλέψεις του προϋπολογισμού 2017 και βέβαια τα περί ανάπτυξης 2,7% δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι όλες αυτές οι ανατροπές μεταφράζονται σε νέα βάρη για τον Ελληνικό Λαό με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης.

3. Δυο χρόνια Τσίπρας-Καμμένος, δυο χρόνια ύφεση. Τελεία και παύλα με υπογραφή ΕΛΣΤΑΤ

Αξίζει να θυμόμαστε ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παρέλαβαν την οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης 6-6,5% για τη διετία 2015-16 σύμφωνα με όλους τους διεθνείς οργανισμούς (ΕΕ,ΕΚΤ,ΔΝΤ,EUROSTAT).

Η ανάπτυξη είναι το κεντρικό ζητούμενο για την έξοδο από την κρίση και το μεγαλύτερο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί είναι η Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.

Γι αυτό όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο καλύτερα».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα