Παραδόθηκε στην αστυνομία ο Χρυσαυγίτης, δράστης του φονικού στην Πανόρμου

Ο πρώην αστυνομικός παραδόθηκε Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, παραδόθηκε ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός και υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή το 2012, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε 68χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, το απόγευμα της Παρασκευής, στην οδό Πανόρμου, ύστερα από πιέσεις του συγγενικού του περιβάλλοντος.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, παρέδωσε το όπλο του φονικού, ομολόγησε την πράξη του και ζήτησε «συγγνώμη».

Το ιστορικό

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση της Πανόρμου με την οδό Βατοπεδίου, δύο στενά πέρα από τη ΓΑΔΑ, λίγο μετά τις 5:30 χθες το απόγευμα, όταν δύο άντρες λογομάχησαν και πολύ γρήγορα πιάστηκαν στα χέρια, χωρίς κανένας -μέχρι στιγμής- να γνωρίζει τον λόγο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία, ο δράστης είναι 60χρονος πρώην αστυνομικός, ο οποίος στο παρελθόν είχε θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής στη Μεσσηνία με τη Χρυσή Αυγή και το θύμα είναι 68χρονος υπεύθυνος γυμναστηρίου της περιοχής.

Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι  ο πρώην αστυνομικός σε κάποια στιγμή έφυγε από το σημείο της φιλονικίας, πήγε στο σπίτι του, πήρε το όπλο του, επέστρεψε και πυροβόλησε τρεις φορές τον υπεύθυνο του γυμναστηρίου, ο οποίος κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι ο δράστης ήταν υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή στις εκλογές του 2012, στη Μεσσηνία.

Πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα