Παρέλαβε τα πρώτα επισκευασμένα λεωφορεία από την ΕΛΒΟ ο ΟΑΣΘ

Τα πρώτα επισκευασμένα λεωφορεία παρέλαβε σήμερα το πρωί ο ΟΑΣΘ από την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων.

Στις 11:00 έγινε η παραλαβή στις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ των πρώτων λεωφορείων που είχαν μεταφερθεί εκεί για την επισκευή εκτεταμένων βλαβών.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, ανέφερε ότι «για να κατορθώσουμε να ανοίξουμε τη δυνατότητα των συντηρήσεων έπρεπε να εξυγιάνουμε πρώτα το δικό μας οργανισμό για να έχουμε χρήματα να διαθέσουμε για τη συντήρηση».

«Ηδη έχουμε μια διαχείριση και ένα ταμειακό πρόγραμμα που μας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάζουμε σε προοπτική 12μηνη. Ηδη έχουμε ανταποκριθεί σε μια υπόσχεση που δώσαμε ότι μέσα σε τρεις μήνες θα έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε σε κυκλοφορία 50 ακόμη λεωφορεία και η συχνότητα με την οποία θα παραλαμβάνουμε από την ΕΛΒΟ είναι 2-3 κάθε εβδομάδα.», ανέφερε ο κ. Παππάς.

 

Τις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ, στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, είχαν επισκεφθεί ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Σάββας Παναγιωτίδης και το μέλος του ΔΣ, Φώτης Μπίμπασης, στα τέλη Ιανουαρίου επικυρώνοντας τη συνεργασία του ΟΑΣΘ με την ΕΛΒΟ για την επισκευή λεωφορείων που παρουσιάζουν βαριές βλάβες.

Ρεπορτάζ του dailythess.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα