Παππάς σε Βαρθολομαίο: Το μήνυμα του Πατριαρχείου είναι τώρα αναγκαίο όσο ποτέ

«Xαιρόμαστε γιατί βρισκόμαστε κοντά σας σε μια περίοδο που το μήνυμα του Πατριαρχείου είναι αναγκαίο όσο ποτέ», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, στο Φανάρι όπου έγινε δεκτός από τον προκαθήμενο της Ορθοδοξίας και συνέχισε:

«Ένα διαρκές μήνυμα που πολλαπλασιάζεται με τις ενέργειές σας γιατί είμαστε σε εποχές που τα μηνύματα συνεργασίας και της συννενόησης πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω».

«Η παρουσία η δική σας και οι ενέργειές σας με τις συναντήσεις που κάνετε τελευταία είναι ενέργειες οι οποίες εδραιώνουν πραγματικά αυτό το μήνυμα», συμπλήρωσε ο Νίκος Παππάς.

«Είναι το διαχρονικό μήνυμα του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Το Πατριαρχείο πάντοτε εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση της φιλίας, της καταλλαγής της συνεργασίας, ανθρώπων και λαών. Πολύ περισσότεροτων εκκλησιών και των θρησκευμάτων» είπε, από την πλευρά του ο κ. Βαρθολομαίος υποδεχόμενος το κυβερνητικό στέλεχος, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του που πραγματοποιήθηκε αυτή η πρώτη του επίσκεψη στο Φανάρι.

Στη συνάτηση στο Πατριαρχικό Γραφείο τον κ. Παππά συνόδευε ο γενικός γραμματέας του υπ. Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Γιώργος Φλωρεντής και ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στην Πόλη, Ευάγγελος Σέκερης.

Ακολούθως ο Παναγιώτατος και ο Υπουργός είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση μισής περίπου ώρας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα