Παππάς:«Συστηματική απόκλιση από τα εκλογικά αποτελέσματα στις δημοσκοπήσεις»

nikos-pappas-11452336

Ο Νίκος Παππάς μιλώντας στον  Real FM,άφησε αιχμές αναφορικά με τα  δημοσκοπικά αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν κατά την προεκλογική περίοδο,λέγοντας «υπάρχει μία συστηματική απόκλιση από τα εκλογικά αποτελέσματα στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις».

Επιπλέον,ο κ.Παππάς υπογράμμισε «Είχαμε ένα καθαρό εκλογικό αποτέλεσμα, τηρουμένων των αναλογιών μέσα σε αυτές τις συνθήκες είναι μία μεγάλη νίκη, την οποία πιστώνεται και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας»ενώ σε ερώτηση  για το αν αρκούν 155 βουλευτές μπροστά στη δύσκολη ατζέντα του μνημονίου που καλείται να εφαρμόσει η νέα κυβέρνηση, ο κ. Παππάς απάντησε «το πόσο σταθερή είναι η κυβέρνηση δεν κρίνεται μόνο από την κοινοβουλευτική στήριξη, αλλά από την αποτελεσματικότητα αυτής».

Παράλληλα,ο κ.Παππάς είπε«Υπάρχει μία συμφωνία που θα τηρηθεί, αλλά υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα όπου η διαχείρισή τους θα αναδείξουν αν αυτή η συμφωνία είναι βιώσιμη», ενώ για το αν υπάρχει περίπτωση να προκύψουν περαιτέρω μετεκλογικές συνεργασίες, υπογράμμισε πως η προσδοκία των ευρύτερων συμμαχιών δεν πρέπει να εγκαταλείπεται, αλλά να εξαντλείται.

Για τη ΛΑΕ και τη μη είσοδό της στη Βουλή είπε ότι ο λαός με αυτήν του την απόφαση ουσιαστικά βάζει τέλος στο δίλημμα ευρώ ή δραχμή, ενώ πρόσθεσε ότι ουσιαστικά οι πολίτες προσάψαν στο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη την πτώση της κυβέρνησης.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα