Παπακώστα: Εγγυήτρια δύναμη στα Βαλκάνια η Ελλάδα

Η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας και εγγυήτρια δύναμη στα Βαλκάνια και στην ΝΑ Ευρώπη και παράλληλα ασφαλής προορισμός αναφέρει η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώτστα με ανάρτησή της στο twitter και υπογραμμίζει πως οτιδήποτε λέγεται ή γράφεται που εκπέμπει διαφορετικό μήνυμα βλάπτει το Εθνικό αυτό κεκτημένο.

“Ο Πολιτικός κόσμος και τα κόμματα στην Ελλάδα θα πρέπει να είμαστε συνετοί σε δύο ζητήματα: στα θέματα Εξωτερικής και Αμυντικής πολιτικής και στα θέματα Ασφάλειας. Πιστεύω ότι αυτά πρέπει να εξαιρεθούν από τον πειρασμό άσκησης αμιγώς κομματικών επιδιώξεων. Η Ελλάδα είναι… πυλώνας σταθερότητας και εγγυήτρια δύναμη στα Βαλκάνια και στην ΝΑ Ευρώπη και παράλληλα ασφαλής προορισμός. Οτιδήποτε λέγεται ή γράφεται που εκπέμπει διαφορετικό μήνυμα βλάπτει το Εθνικό αυτό κεκτημένο και βάλλει ευθέως την καρδιά της χώρας” αναφέρει στην ανάρτησή της η κ. Παπαπώστα.

Νωρίτερα, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ,  με αφορμή την επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Μέγαρο Πάτρας η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της ανέφερε: “Πώς μπορούν να αισθάνονται ασφάλεια οι πολίτες όταν ακόμη και αστυνομικά τμήματα δέχονται επιθέσεις;”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα