Παπαγγελόπουλος σε Γεωργιάδη: Δεν παραδέχθηκα ποτέ ότι μιλούσα με την κα Τουλουπάκη

Για παραποίηση των λεγομένων του καθώς ουδέποτε “είπα ότι μιλούσα με την κα Τουλουπάκη”, κατηγόρησε τον Αδωνι Γεωργιάδη, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημ. Παπαγγελόπουλος, απαντώντας στην ομιλία του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Μάλιστα κάλεσε να ανοίξουν τα τηλέφωνά τους σε εξεταστική αλλά “να ανοίξουν κι άλλων τα τηλέφωνα”, αφήνοντας αιχμές για πρώην υπουργό που όπως είπε, “κρατούσε μια δικογραφία για πολιτικό πρόσωπο επί 3 μήνες στο γραφείο του και εξέφρασε και άποψη πως δεν προκύπτει κατηγορία”:

“Ο κύριος Γεωργιάδης συνεχίζει να παραποιεί και να περικόπτει τα λόγια μου. Δείχνω μεγάλη ανοχή απέναντί του, γιατί όπως είπα σέβομαι το τεκμήριο αθωότητος και γιατί το ήθος μου, μου επιβάλλει να είμαι συγκρατημένος. Θα πω μόνο δύο κουβέντες. Αναζητήστε στα πρακτικά, αν παραδέχθηκα εγώ ότι μίλαγα με την κυρία Τουλουπάκη. Εγώ το μόνο που είπα είναι ότι εγώ θα προτείνω ή θα εισηγηθώ να συσταθεί εξεταστική επιτροπή και να ανοίξουν τα τηλέφωνά μου και ότι δεν έχω κάνει καμία παράνομη πράξη. Αυτό έχει τεράστια διαφορά. Να ανοίξουν τα τηλέφωνα μου λοιπόν. Είπα επίσης να ανοίξουν τα τηλέφωνα μου, αλλά να ανοίξουν και μερικών άλλων. Αν αυτό είναι παραδοχή παρανομίας…”.

Είπε επίσης ο κύριος Γεωργιάδης ότι είχα μερική ενημέρωση χωρίς να ολοκληρώσει τη φράση μου. Είπα ότι είχα μερική ενημέρωση από τον αρμόδιο Υπουργό και είπε από ποιό άρθρο του Συντάγματος προβλέπεται; Καταρχήν δεν απαγορεύεται από πουθενά. Δεύτερον, η δικογραφία στον Υπουργό Δικαιοσύνης πηγαίνει ανοιχτή, ο νόμος προβλέπει να περνάει από τον Υπουργό Δικαιοσύνης. Προηγούμενος Υπουργός Δικαιοσύνης ,δεν θα αναφέρω το όνομά του, διότι θα ζητήσουν το λόγο επί του προσωπικού και θα πετάξουμε πάλι την μπάλα στην εξέδρα για να μη μιλάμε επί της ουσίας, κράτησε δικογραφία επί τρείς μήνες, τη μελέτησε, εξέφρασε και νομική άποψη που δεν είχε δικαίωμα, την επέστρεψε στον Εισαγγελέα, λέγοντάς του ότι κακώς του την έστειλε για τη Βουλή και ο Εισαγγελέας του απάντησε βεβαίως δεόντως καταχεριάζοντάς τον. Αυτά προς αποκατάσταση της αληθείας. Δεν θα συνεχίσω να παρακολουθώ το σόου του κύριου Γεωργιάδη. Το σόου είναι μόνο για τηλεόραση, στη Βουλή εγώ δεν συμμετέχω σε σόου”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα