Πέθανε ο ηθοποιός Ζον-Μίχαελ Βίνσεντ

Σε ηλικία 73 χρόνων πέθανε ο ηθοποιός Ζον-Μίχαελ Βίνσεντ (Jan-Michael Vincent). Ο θάνατός του προκλήθηκε από καρδιακή ανακοπή, στις 10 Φεβρουαρίου, όμως έγινε γνωστός σήμερα.
Ο Jan-Michael Vincent έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του ως πιλότου στην τηλεοπτική σειρά δράσης Airwolf, η οποία ξεκίνησε το 1984 και κράτησε για πολλές τηλεοπτικές σεζόν.
Πρωταγωνίστησε σε μία σειρά ταινιών κατά τις δεκαετίες ’70 και ’80, όπως η Big Wednesday το 1978 και η «Σκληρή Ζωή», το 1981. Σημαντικότερες διακρίσεις του υπήρξαν οι υποψηφιότητες για Χρυσή Σφάιρα για τον ρόλο του στο Going Home (1971) και για τη συμμετοχή του στη μίνι-σειρά του 1983 The Winds of War.
Ωστόσο, εκτός της σκηνής, δεν ήταν «το καλύτερο παιδί». Το 1997 παραδέχτηκε ότι συνεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα καθώς οδηγούσε μεθυσμένος και καταδικάστηκε να παρακολουθήσει πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Επίσης κατηγορήθηκε για τη συμμετοχή του σε καυγάδες σε μπαρ, αλλά και για τον ξυλοδαρμό γυναικών. Μάλιστα το 1986 αθωώθηκε για τον ξυλοδαρμό μιας γυναίκας.
Το 2000 καταδικάστηκε σε δίμηνη φυλάκιση για την κακοποίηση της τότε συντρόφου του.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα