Ο υπ.Ναυτιλίας Θ.Δρίτσας στοIndicator.gr:«Σκόπιμο το δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή»

Μιλώντας ο υπουργός ναυτιλίας, Θ.Δρίτσας στο INDICATOR, ξεκαθάρισε πως το ερώτημα ευρώ ή δραχμή, που προσπαθούν να θέσουν στον ελληνικό λαό οι δανειστές και οι εκπρόσωποι τους στο εγχώριο πολιτικό σύστημα,είναι μια σκόπιμη κατασκευή για να μεταφέρουν σε άλλο επίπεδο ένα επίκαιρο,πραγματικό και σοβαρότατο δίλημμα που πρέπει δημοκρατικά να κληθεί να αποφασίσει ο ελληνικός λαός.

Thodoris_Dritsas_2014_croppedΔηλαδή, αν θα δεχθούμε την ταπείνωση ή  θα επιμείνουμε για μια σωστή λύση η οποία θα είναι βιώσιμη και αναπτυξιακή για την επόμενη μέρα και θα κρατάει όρθια τη δυνατότητα του ελληνικού λαού να ανασυντάξει τις δυνάμεις του.

“Το δίλημμα της παραμονής ή όχι της χώρας στο ευρώ δεν το εφηύρε ο Σύριζα και η κυβέρνηση αλλά η συμπεριφορά των δανειστών από την εκβιαστική τους τακτική λίγες μέρες πριν τελειώσει η διαδικασία της διαπραγμάτευσης.Όλα τα άλλα είναι εκτός των στοχεύσεων  της κυβέρνησης” τόνισε ο κ.Δρίτσας.

Οι δανειστές πρόσθεσε ακόμα πως σκόπιμα προσπαθούν να δημιουργήσουν μια τεράστια φοβία στον ελληνικό λαό για να οδηγηθούμε σε ένα ΝΑΙ που θα αμφισβητήσει το έργο αυτής της κυβέρνησης.

 

Η συνέντευξη δόθηκε στον δημοσιογράφο Μάριο Κοσμόπουλο

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα