Ο Τράμπ στηρίζει Σάντερς για υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ!

483208412-real-estate-tycoon-donald-trump-flashes-the-thumbs-up.jpg.CROP.promo-xlarge2 Ο εκκεντρικός και εριστικός υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τράμπ  στηρίζει τον Μπέρνι Σάντερς για πρόεδρο των ΗΠΑ! Φυσικά ο Τραμπ θεωρεί ότι θα γίνει ο ίδιος, ωστόσο γνωρίζει καλά ότι ο Μπέρνι Σάντερς είναι ο άνθρωπος που θα μπορούσε να λειτουργήσει ανασταλτικά στην πορεία της Χίλαρι Κλίντον.

Όλα δείχνουν ότι το χρίσμα για την ηγεσία των Δημοκρατικών θα πάρει η Χίλαρι Κλίντον, με τον Μπέρνι Σάντερς να έχει δηλώσει ωστόσο ότι θα μείνει στην εκλογική μάχη μέχρι και τον τελευταίο γύρο.

Γνωρίζοντας το ρεύμα της Κλίντον, ο Τράμπ έκανε πολιτικό άνοιγμα στον Μπέρνι Σάντερς, καλώντας τον να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ ως ανεξάρτητος υποψήφιος στην περίπτωση που δεν επιλεγεί για το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, ενώ δήλωσε ότι «θα δανειστεί» σημεία των προεκλογικών ομιλιών του Σάντερς στα οποία ασκεί κριτική στη Χίλαρι Κλίντον, στο ενδεχόμενο μιας προεκλογικής αναμέτρησης με την πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, στον ορίζοντα των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου.

Το προεκλογικό πολιτικό ενδιαφέρον στις ΗΠΑ, εντοπίζεται πλέον στον προκριματικό κύκλο που θα πραγματοποιηθεί στην Ιντιάνα, την ερχόμενη Τρίτη, ιδιαίτερα για τις πολιτικές εξελίξεις στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, με έμφαση στη διαμόρφωση των συνθηκών πολιτικής δυναμικής για το κεντρικό συνέδριο του κόμματος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα