Ο Π.Καμμένος προειδοποιεί: «Κατέχω μυστικά» ως πρώην υπουργός Άμυνας

Την άποψη ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε φροντίσει να απαλλοτριώσει έναν-έναν τους βουλευτές του με προσφορά ανταλλαγμάτων σε κυβερνητικές θέσεις και να αποδομήσει τους Ανεξάρτητους Έλληνες εξέφρασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα», προειδοποιώντας ότι κατέχει μυστικά.
Χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στη διάλυση των ΑΝΕΛ, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας επισήμανε ότι «Η κατάργηση της ΚΟ των ΑΝΕΛ με την οποία με απειλούν σημαίνει ότι θα αποσυρθούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη φύλαξή μου. Και τούτο, την ώρα που απειλούμαι πολλαπλώς», για να προσθέσει εν συνεχεία: «Κατέχω μυστικά ως τέως υπουργός Άμυνας».
Υποστήριξε ακόμα ότι το Μαξίμου «καθοδηγεί στοχευμένες επιθέσεις από φιλικά ΜΜΕ εναντίον πολιτικών αντιπάλων και του ίδιου προσωπικά».
Μιλώντας για την αποδόμηση του κόμματός του, υποστήριξε ότι υπήρξε ένας «προσεκτικός σχεδιασμός». «Προδιέγραφαν αποστασίες βουλευτών από τους ΑΝΕΛ προς την κυβέρνηση που θα στηριζόταν σε κάποια προοδευτική δύναμη. Αλλά όπως είδατε η προοδευτική συμμαχία δεν τους έκατσε» και συμπλήρωσε ότι αυτό έγινε αισθητό όταν οι προσπάθειες προσέγγισης στελεχών του ΚΙΝΑΛ και του Ποταμιού «απέδωσαν μόνο τον κ. Λυκούδη». Για αυτό το λόγο, κατέληξε, η αποδόμηση των ΑΝΕΛ ήταν μονόδρομος.
Μιλώντας για την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Τουρκία επισήμανε πως «μετά τα συχαρίκια που πήρε από την Μέρκελ, ο Τσίπρας έσπευσε να υποκλιθεί και στον Ερντογάν» και μίλησε για τη συμπεριφορά του πρωθυπουργού και τον αρνητικό ρόλο στελεχών του Μαξίμου και κορυφαίων υπουργών στην πολιτική σκηνή.
Στο ζήτημα των σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ με το καθεστώς Μαδούρο ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε παράλογο και περίεργο το γεγονός να επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του Μαδούρο, την ίδια στιγμή που δεν αντιδρά όταν ο Ερντογάν χαρακτηρίζει τους αγωνιστές του PKK τρομοκράτες.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα