Ο Ομπάμα…«Βαλεντίνος» (Video)

obama-vday-620x356O Μπαράκ Ομπάμα έστειλε σε παναμερικανική τηλεοπτική μετάδοση το… ποίημα-μήνυμά του για τον Αγιο Βαλεντίνο προς τη σύζυγό του.

Το σκηνικό στήθηκε στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις, η οποία μεσουρανεί τα τελευταία χρόνια ως η πιο επιτυχημένη εκπομπή συνεντεύξεων στην αμερικανική τηλεόραση. Το προεδρικό ζεύγος δεν έχει λείψει από τους καναπέδες της, και στο τελευταίο επεισόδιο προσκεκλημένος ήταν ο Μπαράκ Ομπάμα.

«Κάποιος να ενημερώσει το Κέντρο Επιχειρήσεων, επειδή τα πράγματα ανάβουν» ξεκίνησε ο Ομπάμα το διάγγελμά του, υπό ρομαντική μουσική που έβαλε η παρουσιάστρια. «Μισέλ, για τον φετινό Αγιο Βαλεντίνο θα σε φροντίσω καλά» της είπε, «θα σου φτιάξω κέικ με κολοκύθα» και συνέχισε με τα περαιτέρω (διαβάζοντας από το ότοκιου, και παριστάνοντας τον έκπληκτο όταν έκανε διαφήμιση στην παρουσιάστρια).

Επιπλέον, στην εκπομπή είχε μεταδοθεί βιντεοσκοπημένο μήνυμα της Μισέλ Ομπάμα προς τον σύζυγό της για την τελευταία ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που περνά το ζευγάρι στον Λευκό Οίκο.

πηγη:in.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα