Ο Ντουτέρτε συμβουλεύει τις γυναίκες να μένουν μακριά από τους ιερείς

Να μην πλησιάζουν τους ιερείς συμβουλεύει τις γυναίκες ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, συγκεντρώνοντας και πάλι το βλέμμα των ΜΜΕ για τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του.
Νέα επίθεση σε βάρος της Καθολικής Εκκλησίας εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, συμβουλεύοντας τις γυναίκες να μην προσεγγίζουν του ιερείς των εκκλησιών, καθώς όπως είπε, οι ίδιοι δεν μπορούν να αντισταθούν στο κάλεσμα της ανθρώπινης φύσης.
Ο Ντουτέρτε είπε μάλιστα ότι με το που κάποιος ιερέας μυρίσει το άρωμα του γυναικείου σώματος, αναπόφευκτα θα «ερωτοτροπήσει» με τη συγκεκριμένη γυναίκα, γιατί δεν παύει να είναι άνδρας.
«Ο Θεός του έχει δώσει πέος. Τι θα κάνει με αυτό;», είπε ο ίδιος στη διάρκεια ομιλίας του την περασμένη εβδομάδα.
Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων αποκάλεσε, για ακόμη μια φορά, τους ιερείς «ανόητους», σημειώνοντας ότι ένας έξυπνος άνδρας δεν θα γινόταν ποτέ ιερέας, καθώς θα είναι αναγκασμένος «να κοιτάζει όλες τις όμορφες γυναίκες χωρίς να μπορεί να ερωτοτροπήσει».
 
Σημειωτέον ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντουτέρτε προβαίνει σε επίθεση σε βάρος των ιερέων, ενώ έχει αποκαλέσει την Εκκλησία τον «πιο υποθετικό θεσμό».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα