Ο Μπέπε Γκρίλο στην Αθήνα 5 Ιουλίου για να στηρίξει το «Όχι»

O ιδρυτής και επικεφαλής του Κινήματος Πέντε Αστέρων Μπέπε Γκρίλο,θα επισκεφθεί την Αθήνα την Κυριακή 5 Ιουλίου, για να στηρίξει το «Όχι» στο δημοψήφισμα.

100961-225805

 

 

 

 

Όπως έγραψε ο ίδιος στο διαδίκτυο «Την Κυριακή και την Δευτέρα θα είμαι στην Αθήνα με εκπροσώπους του Κινήματος Πέντε Αστέρων. Απευθύνω έκκληση: όλοι στην Αθήνα, η εξουσία στον λαό και όχι στις τράπεζες»

,ενώ πρόσθεσε«Θα εκφράσουμε όλη την συμπαράσταση του κινήματος μας στους Έλληνες πολίτες σε αυτή την στιγμή Δημοκρατίας».
«Η τελευταία λέξη ανήκει στους πολίτες και ο ελληνικός λαός θα λάβει την απόφαση που θεωρεί πιο σωστή ανάμεσα στην συνέχιση της λιτότητας που επέβαλαν οι γραφειοκράτες και οι τραπεζίτες και στην ανάκτηση της κυριαρχίας τους. Θα ειδωθούμε στην Αθήνα, στο Σύνταγμα!», γράφει στο ιστολόγιό του ο Μπέπε Γκρίλο.

Παράλληλα, τόσο ο συντονιστής του κόμματος «Αριστερά-Οικολογία-Ελευθερία», Νικόλα Φρατοιάνι, όσο και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Στέφανο Φασίνα ανακοίνωσαν ότι θα μεταβούν στην Αθήνα προς υποστήριξη του «Όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα