“Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει το παιχνίδι των ψεμάτων και της υποκρισίας”

Ο Χάρης Θεοχάρης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1 και στον Ανδρέα Παπαδόπουλο τόνισε πως: «Το παιχνίδι των ψεμάτων και της υποκρισίας του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησής του έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Βρίζει το ΔΝΤ όταν κάνει δηλώσεις και μετά παίρνει τηλέφωνο την κ. Λαγκάρντ και ικετεύει για τη συμμετοχή του ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα».

«Εκτός εάν -έστω και αργά- κατάλαβε ότι ο μόνος σύμμαχος της ελληνικής κυβέρνησης για τη διευθέτηση του χρέους είναι το ΔΝΤ», πρόσθεσε.

Για την πορεία της διαπραγμάτευσης επεσήμανε ότι «δεν υπάρχει καμία δυνατότητα για συμφωνία στις 20 Μαρτίου. Το πραγματικό ορόσημο για το κλείσιμο της συμφωνίας είναι η 7η Απριλίου αλλά πλέον ενδεχομένως να χάσουμε και αυτή την ημερομηνία».

Αναφορικά με τη στάση που θα κρατήσει στη Βουλή, ξεκαθάρισε πως «δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση καθώς είναι προφανές ότι θα είναι μονομερή. Συνεχίζουν στον αδιέξοδο δρόμο της λιτότητας χωρίς ελπίδα ανάκαμψης. Ουσιαστικά η κυβέρνηση έχει ανεβάσει τον στόχο των πλεονασμάτων στο 5,5% από 3,5%, όταν θέτει ως στόχο τα αντίμετρα που υποστηρίζει ότι θα πάρει για τα μέτρα λιτότητας».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα