Ο Κρεμαστινός απαντά στον Κωνσταντινόπουλο – «Πολιτική αθλιότητα η επίθεσή του»

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Δημήτρης Κρεμαστινός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Νews24/7, σχολίασε την επίθεση που δέχθηκε από τον έτερο βουλευτή, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, χαρακτηρίζοντάς την «πολιτική αθλιότητα». Παράλληλα, επέμεινε στην άποψή του ότι «ο διάλογος είναι πιο εύκολος μεταξύ ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρηση του Καμμένου».

Συγκεκριμένα, ο κ. Κρεμαστινός δήλωσε: «Λυπάμαι ιδιαιτέρως για την αντίδραση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου σε βάρος μου. Μου ζητούσαν να δηλώσω ότι δεν θα υπερψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών, ενώ δεν είχα δηλώσει ότι θα την υπερψηφίσω. Θα συνταχθώ με την άποψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, θα συνταχθώ με την πλειοψηφία. Γιατί πρέπει να εμφανιζόμαστε συντεταγμένοι. Η συμφωνία των Πρεσπών έχει αναμφισβήτητα θετικά σημεία, αλλά και γκρίζες ζώνες».

Σχετικά με τον διάλογο ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ, σημείωσε ότι «πρέπει να γίνει σε επίπεδο αρχηγών, μετά σε επίπεδο κομματικό και ύστερα να ακολουθήσει, αν ακολουθήσει, η διαμόρφωση συγκλίσεων. Δεν έγινε ποτέ πρόταση κυβερνητικής συνεργασίας από τον ΣΥΡΙΖΑ σε εμάς, αν γινόταν μπορεί και να συνεργαζόμασταν στη βάση προγραμματικής συμφωνίας. Το κόμμα πρέπει να έχει κόκκινες γραμμές και με βάση αυτές να αποφασίσουμε για τις μετεκλογικές συνεργασίες. Πρέπει αυτός που έχει τη μεγαλύτερη κοινοβουλευτική δύναμη να βάλει νερό στο κρασί του για να υπάρξει κυβερνητική συνεργασία».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα