Ο ΙΣΑ διοργάνωσε συγκινητική Πρωτοχρονιάτικη εορτή, για τα παιδιά των κατοίκων της Μάνδρας

Μια συγκινητική Πρωτοχρονιάτικη εορτή,για τα παιδιά των κατοίκων της Μάνδρας που επλήγησαν από τη θεομηνία, διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017, στο Αθλητικό Κέντρο της Μάνδρας.

Ο πρόεδρος κ. Γ.Πατούλης ,ο ταμίας κ. Φ. Πατσουράκος και το μέλος του ΔΣ του ΙΣΑ κ. Γ. Δατσέρης , μοίρασαν δώρα στα παιδιά και αντάλλαξαν ευχές, με κατοίκους της περιοχής.

Η χαρά αποτυπώθηκε στο πρόσωπο των παιδιών που άνοιξαν τα δώρα τους ,γεύτηκαν Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και τραγούδησαν τα κάλαντα .

Θερμές ευχαριστίες στους γιατρούς της Αθήνας ,εξέφρασε η Δήμαρχος Μάνδρας κυρία Ιωάννα Κριεκούκη, η οποία τόνισε χαρακτηριστικά ότι ο ΙΣΑ από την πρώτη στιγμή ήταν κοντά στους κατοίκους της περιοχής και τους στήριξε με όλα τα μέσα που διέθετε.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης γιατροί που καταστράφηκαν τα ιατρεία τους, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον ΙΣΑ για τη στήριξή του.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης επισήμανε ότι:

«Η Μάνδρα μετράει ακόμα τις ανοιχτές πληγές της. Προσπαθήσαμε να δώσουμε λίγη χαρά στα παιδιά και δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους πολίτες που χτυπήθηκαν από τη θεομηνία και περνάνε τις Άγιες αυτές ημέρες με πολλά προβλήματα. Θα πιέσουμε την πολιτεία να αποκαταστήσει άμεσα τις ζημιές και να αποζημιώσει όσους έχουν πληγεί, ενώ ο ΙΣΑ θα βοηθήσει να επαναλειτουργήσουν τα ιατρεία που επλήγησαν,για να αποκατασταθεί η υγειονομική κάλυψη της περιοχής».

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων,ο εκπρόσωπος του Δεσπότη Πατήρ Βλάσιος ,η πρόεδρος κυρία Ε.Στάθη και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας ,η πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού κυρία Α.Νερούτσου , ,ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομογένειας Σικάγου κ.Κ. Χανιωτάκης, , εκπρόσωποι σχολικών επιτροπών και πλήθος κόσμου.

Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα