Ο Θ. Πλεύρης της Νέας Δημοκρατίας συνήγορος των αστυνομικών στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου

Τη νομική εκπροσώπηση των αστυνομικών που εμπλέκονται στο περιστατικό που οδήγησε στον θάνατο τον Ζακ Κωστόπουλου ανέλαβαν οι δικηγόροι Θάνος Πλεύρης και Πέτρος Μαντούβαλος, όπως ανακοίνωσε το Σωματείο των Ειδικών Φρουρών Αττικής.

Συγκεκριμένα, οι δύο δικηγόροι, όπως ανακοινώθηκε από το Σωματείο Ειδικών Φρουρών, θα αποτελούν τους νομικούς παραστάτες των αστυνομικών, «χρησιμοποιώντας εκείνοι κάθε αναγκαίο Νομικό και Τεχνικό μέσο χρειάζεται για την διαλεύκανση της υπόθεσης».

Αξίζει να υπενθυμιστεί πως σήμερα ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα νέο ιατρικό πόρισμα από τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη, που έχει ορίσει η οικογένειά του μέσω της Πολιτικής Αγωγής.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το δεκασέλιδο πόρισμα που φέρνει στη δημοσιότητα το Vice, ο Ζακ Κωστόπουλος σταμάτησε να αναπνέει εξαιτίας των χτυπημάτων που δέχτηκε, ενώ υπήρξαν και χτυπήματα τα οποία αποδείχθηκαν καίρια για να καταλήξει.

Σύμφωνα με το πόρισμα τα δολοφονικά λακτίσματα που δέχτηκε την ώρα που βρισκόταν μέσα στη τζαμαρία ήταν καθοριστικά για το θάνατο του, με τα πιο σοβαρά να είναι δυο που δέχτηκε στο κεφάλι.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα