Ο εξαρχειώτης Μεϊμαράκης θεωρεί οτι ο Τσίπρας θέλει να την κοπανήσει

Με το γνωστό του ύφος, ο πρόεδρος της ΝΔ συνέχισε την επίθεση στον Αλ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ

«Εγώ επιμένω ότι ο Τσίπρας θέλει να την κοπανήσει διότι όταν λέει αυτοδύναμος, που δεν μπορεί, όταν λέει μόνος με τους ΑΝΕΛ και με κανέναν άλλον, σημαίνει ότι αυτός τελικά μόνος του βγάζει τον εαυτό του από τη μέση γιατί σκέφτεται ίσως ότι “40 χρονών είμαι γιατί να πάω εγώ να εφαρμόσω τέτοια μέτρα; Ας κάτσω στην άκρη να περάσουν δυο χρόνια να’ ρθει κάποιος άλλος”» είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη να προκύψει από τις επερχόμενες εκλογές κυβέρνηση μακράς διάρκειας και σημείωσε: «Θέλω να σας τονίσω ότι ανεξαρτήτως του πόσα κόμματα θα είναι στη Βουλή, πιστεύω ότι είναι η εποχή των συζητήσεων και συναινέσεων, διότι μεταρρυθμίσεις τέτοιες χωρίς να συζητηθούν έστω κι αν διαφωνούν οι τοπικοί παράγοντες ή άλλοι θεσμοί δεν μπορούν να υλοποιηθούν αν τουλάχιστον δεν τις ανεχθούν. Αρα απαιτείται όχι μόνο συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων, αλλά και θεσμική συζήτηση με τους τοπικούς περιφερειάρχες, δημάρχους κλπ».

“Ζητώ από τους πολίτες να μην πάνε σε ψήφο διαμαρτυρίας. Δεν λύνει τα προβλήματα, μάλλον τα επιδεινώνει” διότι με τη στάση που κρατά ο Πρωθυπουργός είναι πολύ πιθανό η χώρα να οδηγηθεί ξανά σε εκλογές λίγους μήνες μετά.

Όταν ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν χαρακτηρισμοί του για τον κ.Τσίπρα όπως “ψευτράκος και πονηρούλης” ο Πρόεδρος της Ν.Δ. είπε  ότι “μιλάω έτσι επειδή είμαι Εξαρχειώτης. Δεν είδα να σας πειράζει όταν ο Αλέξης Τσίπρας μας έλεγε δολοφόνους της κοινωνίας ή έλεγε ιδού η Ρόδος έρχεται το πήδημα”.   “Δεν μπορώ να αλλάξω τη ζωή μου. Ας μη με ψηφίσουν. Θα παραμείνω αληθινός και παρορμητικός”, τόνισε, σημειώνοντας ότι είναι άνθρωπος και μπορεί να έχει αστική ευγένεια, αλλά στη ζωή του θα είναι “όπως γουστάρει”.   “Στην ιδιωτική μου ζωή θα είμαι όπως γουστάρω. Δεν θέλω να γίνω πρωθυπουργός για να αλλάξω τη ζωή μου”, σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα