Ο Δ. Παπαδημούλης για την «θλιβερή» προσπάθεια να συζητηθεί η Eldorado στο Eurogroup

Το σχόλιο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την αποτυχημένη προσπάθεια ορισμένων ΜΜΕ να συζητηθεί «με το στανιό» η Eldorado στο χθεσινό Eurogroup:

 εγκυρότητα θυσία στο βωμό της Eldorado

«Με Γεωργίου και Eldorado» θα ξεκινούσε το σημερινό (Παρασκευή 15/9) Eurogroup, μας ενημέρωνε, επικαλούμενη πηγές των Βρυξελλών, η ανταποκρίτρια της «Καθημερινής», Ελ. Βαρβιτσιώτη:

 

Από κοντά, και τα υπόλοιπα ΜΜΕ που λειτουργούν σαν να είναι γραφεία Τύπου της εν λόγω εταιρείας, όπως για παράδειγμα το «Liberal.gr» και το «Πρώτο Θέμα»:

Η αγωνία τους ήταν τέτοια που προανήγγειλαν ότι το συγκεκριμένο θέμα θα είναι το πρώτο στην ατζέντα του Eurogroup ως «παράδειγμα για το τι πρέπει να αποφέυγεται», «όπως “διέρρεε” ευρωπαίος αξιωματούχος».

Με την ίδια αγωνία, η ανταποκρίτρια της «Καθημερινής», ζήτησε, με ερώτηση προς τον πρόεδρο του Eurogroup, να επιβεβαιωθεί ότι η προσπάθειά των ελληνικών ΜΜΕ έπιασε τόπο! Δυστυχώς για αυτήν, με έκπληκτο ύφος, ο Γ. Ντάισελμπλουμ, απάντησε κοφτά «όχι», στην ερώτηση αν η διαμάχη με την Eldorado συζητήθηκε στη συνεδρίαση απογοητέυοντας τους εν Ελλάδι υποστηρικτές της εταιρείας και του δόγματος «αντιπολίτευση με κάθε τρόπο και με κάθε σύμμαχο» :

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα