Ο Δ.Βίτσας στο Indicator:«Αυτός που θα ψηφίσει ΝΑΙ δεν θα μπορεί να διαμαρτυρηθεί αν του κόψουν την σύνταξη»(Video)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας μιλώντας στην κάμερα του INDICATOR, ξεκαθάρισε ότι το Δημοψήφισμα της Κυριακής σχετίζεται με την αποδοχή ή την άρνηση της πρότασης των θεσμών και όχι με την δεδομένη παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Επίσης,τόνισε ότι ο Ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει την Κυριακή για το αν αποδέχεται τα δυσβάσταχτα μέτρα που προτείνονται στην ελληνική κυβέρνηση και αφορούν τις περικοπές στις συντάξεις και τους μισθούς ,την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και ταυτόχρονα δεν λύνουν το ζήτημα του χρέους της χώρας.

“Αυτός που θα ψηφίσει το ΝΑΙ δεν θα μπορεί να κάνει ότι δεν ξέρει, δεν θα μπορεί να διαμαρτυρηθεί αν του κόψουν την σύνταξη γιατί θα έχει ψηφίσει να του κόψουν την σύνταξη”, είπε χαρακτηριστικά ο κ.Βίτσας.

Σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις της κ.Μέρκελ ο κ.Βίτσας είπε ότι η τοποθέτησή της αποδεικνύει πως πέραν απο την μνημονιακή πολιτική, το 2010 υπήρχαν κι άλλοι τρόποι επίλυσης του ζητήματος, .

Τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στο ζήτημα των κλειστών τραπεζών δήλωσε ότι ήταν αποτέλεσμα μιας επιθετικής ενέργειας από την πλευρά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου,της Κομισιόν και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

 

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα