ο Διονύσης Καλαματιανός νέος γγ στο υπουργείο Ναυτιλίας

Στη θέση του παραιτηθέντα Γιάννη Θεοτοκά, νέος γενικός γραμματέας στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ορίστηκε ο Διονύσης-Χαράλαμπος Καλαματιανός.

Ο κ.Καλαματιανός είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, της Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καθώς επίσης και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Ειδίκευσης Ευρωπαϊκών Σπουδών (Master of Science in European Studies) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Υπηρέτησε από τον Ιούλιο του έτους 2015 έως και το Νοέμβριο του έτους 2015 ως Αναπληρωτής Διοικητής- Υποδιοικητής ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και από το Δεκέμβριο του έτους 2015 έως και το Δεκέμβριο του έτους 2016 ως Διοικητής του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Συνεργάστηκε στα πλαίσια των καθηκόντων του με διεθνείς οργανισμούς, όπως η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας [INTERNATIONAL LABOUR ORGANISATION (ΙLO)]. Εργαζόταν ως δικηγόρος, εξειδικευμένος στα θέματα του Εργατικού, του Δημοσίου και του Κοινωνικοασφαλιστικού Δικαίου. Ειδικότερα αντικείμενο της εργασίας του ήταν η παράσταση σε Πολιτικά και Διοικητικά Δικαστήρια, η σύνταξη γνωμοδοτήσεων, η σύνταξη δικογράφων (Αγωγών, Αιτήσεων Ακύρωσης, Προσφυγών), κ.α.

Συνεργάστηκε με πρωτοβάθμια σωματεία, ομοσπονδίες εργαζομένων και εργατικά κέντρα, επιμελητήρια και εμπορικούς συλλόγους σε όλη τη χώρα, ενώ συμμετείχε ως ομιλητής σε πολλές ημερίδες και διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα