Ο διαγωνισμός του MIT Enterprise Forum Greece επιστρέφει για 4η χρονιά!

Ο διαγωνισμός καινοτομίας MITEF Greece Startup Competition διεξάγεται για τέταρτη συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα και στοχεύει στη δυναμική ανάπτυξη, την ποιοτική αναβάθμιση και διασύνδεση των Ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων, που καινοτομούν στο χώρο της τεχνολογίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τις αιτήσεις τους για το διαγωνισμό ηλεκτρονικά από τις 5 Δεκεμβρίου, 2017 εώς τις 10 Ιανουαρίου, 2018.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την απαραίτητη τεχνογνωσία μέσω της ανάπτυξης των επιχειρηματικών τους δεξιοτήτων (business skills workshops) καθώς και να λάβουν έμπρακτη καθοδήγηση (mentoring) από Έλληνες και διεθνείς επαγγελματίες. Παράλληλα θα διερευνήσουν νέες συνεργασίες, που σκοπό έχουν να συμβάλλουν θετικά στην αναπτυξιακή πορεία τους στη διεθνή αγορά. Τελικός στόχος είναι η ανάδειξη και βράβευση ταλαντούχων και φιλόδοξων ελληνικών ομάδων και η προβολή τους διεθνώς μέσα από το δίκτυο του MIT Enterprise Forum. Οι 25 ομάδες που θα προκριθούν θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στην δυναμική κοινότητα του ΜΙΤΕF Greece, που περιλαμβάνει περισσότερες από 75 ελληνικές startups που έχουν ολοκληρώσει το διαγωνιστικό τμήμα τα προηγούμενα έτη, καθώς και σε ένα συνολικότερο δίκτυο επαφών σε Ελλάδα και εξωτερικό που έχει ως πυρήνα τη Βοστόνη, Η.Π.Α. Οι νικητές θα κερδίσουν έπαθλα και υπηρεσίες που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω εξέλιξη της εταιρίας τους. Ο διαγωνισμός ακολουθεί τα πρότυπα και τις καλές πρακτικές αντίστοιχων διαγωνισμών, που πραγματοποιεί το MIT και το ΜΙΤ Enterprise Forum στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο http://mitefcompetition.org/track/2018/greece/startup προκειμένου να καταθέσουν τις αιτήσεις τους.

Περισσότερες ενημερώσεις για τις δράσεις που έλαβαν χώρα το 2017 μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: MITEF Greece Startup Competition 2017. Δείτε τις καλύτερες στιγμές από τον περσινό διαγωνισμό: https://youtu.be/ec0mKKkIGP0.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και τα social mediaτου ΜΙΤΕF Greece.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα