Ουκρανοί Νεοναζί απέκλεισαν στην Οδησσό ελληνική αποστολή( Ήσυχο, Βαλαβάνη, Χατζηλάμπρου)-Video

νεοναζι-ουκρανοι-οδησσος-1024x1024Από τις 9 το πρωί της Τετάρτης, μέλη της φιλοναζιστικής ουκρανικής οργάνωσης «Δεξιός Τομέας» απέκλεισαν σε ξενοδοχείο την ελληνική αποστολή στην Οδησσό, που πραγματοποιούσε επαφές με εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας και την ΜΚΟ των Εθνικών Μειονοτήτων της Μαύρης Θάλασσας .

Ομάδα της ουκρανικής ναζιστικής οργάνωσης «Δεξιός τομέας» απέκλεισε για ώρες τα μέλη ελληνικής αποστολής στην Οδησσό, που πραγματοποιούσαν επαφές με εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας και την ΜΚΟ των εθνικών μειονοτήτων της μαύρης Θάλασσας.

Στην αποστολή συμμετέχουν ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Κ. Ήσυχος, η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Ν. Βαλαβάνη, ο πρόεδρος επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας Β. Χατζηλάμπρου με τη σύζυγό του και ο δημοσιογράφος, παραγωγός και στο «Κόκκινο», Α. Χατζηστεφάνου.

Το «Κόκκινο» επικοινώνησε αργά το μεσημέρι με την Νάντια Βαλαβάνη, η οποία γνωστοποίησε ότι ο «κλοιός» εκείνη την ώρα χαλάρωνε και έβγαιναν σταδιακά τα μέλη της αποστολής. Εξέφρασε όμως την απορία τι θα συμβεί, όταν η ελληνική αποστολή επανέλθει στο ξενοδοχείο.  Η αποστολή, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, επιστρέφει στην Αθήνα αύριο, Πέμπτη.

Στο σημείο βρέθηκαν μέλη του ελληνικού Προξενείου στην Οδησσό. Τις εξελίξεις παρακολουθούν και μέλη της αποστολής του ΟΑΣΕ στην Ουκρανία.

Το σχετικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα