Ομιλία της Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ στο Μέγαρο Μουσικής, στις 19:00

Στην Ελλάδα βρίσκεται Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ έπειτα από πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ και όπως επισήμανε σήμερα θα έχει ανταλλαγή απόψεων πάνω στα οικονομικά ζητήματα με τον πρόεδρο της Βουλής και τον πρωθυπουργό, ενώ το απόγευμα θα είναι η ομιλήτρια σε εκδήλωση με θέμα «Κρίση της δημοκρατίας και αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη: Η εμπειρία της Λατινικής Αμερικής» στο Μέγαρο Μουσικής.

Σήμερα το απόγευμα στις 7.00 μμ, η κ. Κίρχνερ θα είναι η ομιλήτρια σε εκδήλωση με θέμα «Κρίση της δημοκρατίας και αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη: Η εμπειρία της Λατινικής Αμερικής». Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής (αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Megaron Plus». Θα προλογίσει ο Πάνος Ρήγας, Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Νωρίτερα, τα κοινά ιστορικά βιώματα στους αγώνες για δημοκρατία και προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά και λόγω της οικονομικής κρίσης που έπληξε τις δύο χώρες, καθώς και τους δεσμούς φιλίας και συναντίληψης μεταξύ των λαών της Ελλάδας και της Αργεντινής, επιβεβαίωσαν ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης και η πρώην Πρόεδρος της Αργεντινής κυρία Κριστίνα Φερντάντες ντε Κίρχνερ, σε συνάντηση που είχαν το μεσημέρι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Αναστάσιος Κουράκης, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας–Αργεντινής κ.κ. Γεώργιος Ντζιμάνης και Γεώργιος Ουρσουνίδης, αντίστοιχα, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Αθανασίου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα