Ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική πορεία του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου

Η μετεγχειρητική πορεία του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος στόχος χτυπήματος το απόγευμα της Πέμπτης, με παγιδευμένο δέμα που άνοιξε ο ίδιος στο αυτοκίνητό του, εξελίσσεται μέχρι στιγμής ομαλά.

Όπως ανακοίνωσαν το πρωί οι γιατροί, ο κ. Παπαδήμος θα παραμείνει για δύο ακόμη εικοσιτετράωρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας του τραύματος που φέρει στον δεξί του μηρό.

Οι θεράποντες ιατροί διαβεβαιώνουν πως η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία απολύτως ανησυχία ούτε αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την όραση ή την ακοή του.

Μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός είχε δεκαπεντάλεπτη συνομιλία με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, που τον επισκέφτηκε το πρωί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός ήταν ένα συμβατικό όχημα καθώς το θωρακισμένο αυτοκίνητό του βρισκόταν σε συνεργείο για επισκευή.

Τα χτυπήματα στην εξωτερική πλευρά των θυρών του αυτοκινήτου, τις έκαναν οι άνδρες του συνοδευτικού οχήματος ασφαλείας του πρώην πρωθυπουργού, στην προσπάθειά τους να ξεμπλοκάρουν τις πόρτες που είχαν «κολλήσει» από το ωστικό κύμα της έκρηξης.

Από τις κάμερες ασφαλείας της Τράπεζας της Ελλάδος προκύπτει ότι συνεργάτης του κ. Παπαδήμου είχε όντως περάσει το δέμα από μηχάνημα ακτίνων Χ, χωρίς να διαπιστωθεί κάποια απειλή.

Εντός της ημέρας θα πάρουν κατά πάσα πιθανότητα εξιτήριο, ο οδηγός του πρώην πρωθυπουργού και ο άνδρας ασφαλείας που τον συνόδευε μέσα στο αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα