Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝΟμαλά εξελίσσεται η διαδικασία της δημοπράτησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών που άρχισε το πρωί στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Νωρίς το πρωί, τα γραφεία της ΓΓΕΕ επισκέφθηκε ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς, συνοδευόμενος από τον γγ Επικοινωνίας Λ. Κρέτσο, οι οποίοι ενημερώθηκαν από ταξίαρχο της ΕΛΑΣ για τη διαδικασία και τα μέτρα ασφαλείας.
Οι υποψήφιοι επιχειρηματίες προσήλθαν νωρίς το πρωί στη ΓΓΕΕ, φέροντας μαζί τους βαλίτσες με προσωπικά τους είδη, ακόμα και υπνόσακους, καθώς η διαδικασία αναμένεται χρονοβόρα ενώ «λευκός καπνός» αναμένεται να βγει από τα γραφεία της ΓΓΕΕ μετά από περίπου 48 ώρες. Σημειώνεται ότι το επιχειρηματικό σχήμα που θα λάβει την πρώτη άδεια, είναι υποχρεωμένο να παραμείνει εντός του κτιρίου έως ότου ολοκληρωθεί για όλους η διαδικασία, ώστε να μην υπάρξει καμία διαρροή πληροφόρησης.
Νωρίτερα, εξήλθε των γραφείων της ΓΓΕΕ ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής, το οποίο το πρωί είχε μεταφέρει μέλος του διαγωνισμού, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν πληροφορίες για το όνομά του ή αν το άτομο θα αντικατασταθεί.
Το κτήριο της ΓΓΕΕ είναι «περικυκλωμένο» από ισχυρότατες μονάδες της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ και μία κλούβα της αστυνομίας είναι παρκαρισμένη έξω από την είσοδο του γκαράζ. Κανείς δεν μπορεί να παρκάρει πλησίον του κτηρίου, ενώ ήδη άλλαξε η πρωινή βάρδια των φρουρών που είναι επιτετραμμένοι με τη φύλαξη των προσώπων εντός του κτηρίου.
Τέλος, οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες βρίσκονται αυστηρά σε απόσταση του κτηρίου

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα