Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Κ. Γαβρόγλου με Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση αντιπροσωπείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης του του νομικού συμβούλου της, με τον Υπουργό Παιδείας Κώστα Γραβρόγλου, προκειμένου να ξεκαθαριστούν τα “θολά” σημεία της συμφωνίας Τσίπρα Ιερώνυμου, που προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Εκκλησίας Της Κρήτης.

Όπως είναι γνωστό στις 27 Νοεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου και από τις αποφάσεις που θα ληφθούν θα κριθεί και η περαιτέρω στάση του Οικουμενικού Θρόνου. Να σημειωθεί, ότι μέχρι τώρα δεν έχει διευκρινιστεί αν η Πατριαρχική Αντιπροσωπεία θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο.

Η αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Κρήτης αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και εν συνεχεία με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη,  τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και με εκπροσώπους της Φώφης Γεννηματά, καθώς  με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη. Συνάντηση των Ιεραρχών αναμένεται να υπάρξει και με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα