Ολοκληρώθηκε η Αντιφασιστική πορεία στο κέντρο της Αθήνας(Βίντεο+Φώτο)

Ολοκληρώθηκε η αντιφασιστική πορεία στο κέντρο της Αθήνας που πραγματοποίηθηκε από αντιφασιστικές συλλογικότητες  με αφορμή τη συγκέντρωση της ΧΑ για την επέτειο των Ιμίων.

Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Ρηγίλλης με κατεύθυνση την αμερικάνικη πρεσβεία και τα γραφεία της νεοναζιστικής  Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων, ωστόσο διεκόπη στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και λεωφόρου Αλεξάνδρας καθώς κλούβες των ΜΑΤ είχαν τοποθετηθεί στην λεωφόρο Κηφισίας.

Εκατοντάδες διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά του φασισμού και του ρατσισμού.

Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Πλατεία Ρηγίλλης με ομιλίες από εκπροσώπους των συλλογικοτήτων που συμμετείχαν στην διαδήλωση.

Όπως τόνισαν, οι εκπρόσωποι η σημερινή πορεία αποτέλεσε σταθμό στο αντιπολεμικό, αντιιμπεριαλιστικό και αντιφασιστικό κίνημα και ήρθε σε συνέχεια των προηγούμενων κινητοποιήσεων αντιφασιστικού χαρακτήρα που είχαν διεξαχθεί για το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα.

Αντιφασιστική διαδήλωση πραγματοποίησαν συλλογικότητες της αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου με αφορμή την επέτειο για τα Ίμια.

Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Ρηγίλλης με κατεύθυνση την αμερικάνικη πρεσβεία και τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων, ωστόσο διεκόπη στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και λεωφόρου Αλεξάνδρας, καθώς κλούβες των ΜΑΤ είχαν τοποθετηθεί στην λεωφόρο Κηφισίας.

IMG 5067

IMG 5068

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα