Οι «Μαυροπράσινοι Εμπρηστές» δηλητηρίασαν τρόφιμα με υδροχλωρικό οξύ

Σαμποτάζ σε συσκευασμένα τρόφιμα σε σούπερ μάρκετ Αθήνας και Θεσσαλονίκης υποστηρίζει ότι έχει κάνει η ομάδα «Μαυροπράσινοι Εμπρηστές».

 

Με ανάρτηση τους στο indymedia δηλώνουν ότι έχουν δηλητηριάσει με υδροχλωρικό οξύ γνωστά προϊόντα, αναρτώντας και σχετικές φωτογραφίες.

Απειλούν μάλιστα ότι θα επανατοποθετήσουν τα δηλητηριασμένα προϊόντα στα ράφια των σούπερ μάρκετ από τις 20 ως τις 24 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι αντίστοιχες απειλές είχαν πραγματοποιηθεί τόσο πέρυσι όσο και το 2015, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, οδηγώντας εταιρίες καταναλωτικών ειδών σε ανάκληση προϊόντων τους από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά το κείμενο:

Αυτές τις μέρες των χριστουγέννων χιλιάδες κόσμος αφήνει τον καναπέ για να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι γεμίζοντας τις κενές υπάρξεις τους με καταναλωτικά σκουπίδια με όμορφα και αστραφτέρα περιτυλίγματα. Όλο αυτο το πανυγήρι εχει ως θύματα εκατομμύρια ζωντανά πλάσματα οπου είτε σφάζονται για να φτάσουν στο τραπέζι των ζωντανών/νεκρών, είτε στραγγίζονται μέχρι τελευταίας σταγόνας για να ικανοποιήσουν τις γευστικές ανάγκες τους. Αναγνωρίζουμε πως αυτό γίνεται καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, απλώς τις συγκεκριμένες ημέρες το φαινόμενο αυτό είναι σε ύφεση.

Γιαυτό το λόγο επιλέξαμε να κάνουμε σαμποτάζ στα παρακάτω προιόντα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για πρακτικούς λόγους παραθέτουμε ένα δείγμα οπτικού υλικού από τα προιόντα που δηλητηριάσαμε με υδροχλωρικό οξύ, βήμα προς βήμα. Θα ξεκινήσουμε να τα επανατοποθετούμε στα ράφια από τις 20.12 ως και τις 24.12 σε διαφορετικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε όλη την Αθήνα και όλη την Θεσσαλονίκη. Τα προιόντα που δηλητηριάστηκαν είναι Coca Cola και Coca Cola light ενάμιση λίτρο, παριζάκι Υφαντής 500 και 350 γραμμάρια και το πλήρες γάλα της Δέλτα.

Για καθε προιόν δείχνουμε ακριβώς πως βάλαμε το υδροχλωρικό οξύ και το τελικό αποτέλεσμα όταν αυτό είναι ετοιμο να επανατοποτετηθεί στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Μαυροπράσινοι Εμπρηστές

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα