Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

1447769561785951Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Πέμπτη λόγω του εορτασμού της 43ης επετείου του Πολυτεχνείου.

Οι ρυθμίσεις αφορούν τους γύρω δρόμους από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την πλατεία Κάνιγγος αλλά θα προσαρμόζονται ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες. Ετσι, θα κορυφωθούν την Πέμπτη, ημέρα της πορείας, οπότε θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς-λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους τους.

Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και περιμετρικά της πρεσβείας των ΗΠΑ, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

Να σημειώσουμε πως έχουν υποστεί ήδη τροποποιήσεις τα δρομολόγια αλλά και  στάσεις λεωφορείων, τρόλεϊ και τραμ από το πρωί της Τετάρτης έως τις 06.00 της Παρασκευής, σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της πόλης, ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες. Πληροφορίες δίνονται στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ, στο τηλ. 11 185.

Οι εορτασμοί της επετείου θα κορυφωθούν με την πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία με εκκίνηση στις 15:00. Το κτίριο της Πατησίων θα παραμείνει ανοικτό από τις 08:30 έως τις 13:00.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα