Οδηγός στην Αμβέρσα μιμήθηκε τον μακελάρη του Λονδίνου

Πανικό προκάλεσε στην Αμβέρσα ένα επίδοξος μιμητής του μακελάρη του Λονδίνου, ο οποίος έσπειρε χθες το απόγευμα τον θάνατο στη βρετανική πρωτεύουσα.

Οδηγώντας με μεγάλη ταχύτητα, επιχείρησε να ρίξει το αυτοκίνητο που οδηγούσε πάνω στο πλήθος σε εμπορικό δρόμο στην Αμβέρσα, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η βελγική αστυνομία.

Ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, απετράπη την τελευταία στιγμή και συνελήφθη. Πρόκειται για βορειοαφρικανό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Το αυτοκίνητο φέρει γαλλικές πινακίδες κυκλοφορίας και ήταν ένα κόκκινο Citroen και η απόπειρα επίθεσης έγινε στις 11 το πρωί (τοπική ώρα.) Στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες των διεθνών Μέσων, στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ένα όπλο, μια στολή και ένα μπιτόνι, το οποίο δεν διευκρινίζεται τι περιείχε.

«Περίπου στις 11 σήμερα το πρωί ένα όχημα εισήλθε στην οδό De Meir με τόσο μεγάλη ταχύτητα που οι πεζοί έπρεπε να τρέξουν πανικόβλητοι προς πάσα κατεύθυνση για να γλυτώσουν» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στη συνέντευξη Τύπου, αναφερόμενος στο όνομα του δρόμου. Πρόκειται από τους πιο κεντρικούς εμπορικούς δρόμους στο κέντρο της Αμβέρσα. Παλαιότερα η De Meir αποτελούσε έναν από τους πιο ακριβούς εμπορικούς δρόμους στις Κάτω Χώρες.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα