ΟΑΣΘ: «Η επιτομή της διαφθοράς με την ευγενική χορηγία του κράτους»

«Η κοινοβουλευτική ομάδα δεν είναι κίνημα διαμαρτυρίας, πόσο μάλλον όταν είναι η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος που κυβερνάει» δήλωσε μεταξύ άλλων μιλώντας Στο Κόκκινο ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, οποίος επισήμανε στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη και τον Νίκο Σβέρκο ότι «δεν είμαστε πολιτικά σχιζοφρενείς».

Ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης ξήγησε πως «αναλάβαμε με δυσκολίες και με συνειδησιακά προβλήματα, ζωντανοί άνθρωποι, που δώσαμε μάχες μάλιστα έτσι απέναντι σε μια πολιτική η οποία δεν μας εκφράζει αλλά την εφαρμόσαμε θεωρώντας ότι δεν υπήρχε άλλη διέξοδος».

Δήλωσε αναφορικά με την κριτική που γίνεται εκ των έσω για το κυβερνητικό έργο ότι «Οι βουλευτές είναι οι αγωγοί των αιτημάτων, των αγωνιών του ελληνικού λαού. Δεν έχουμε γίνει κάποια αριστερή αριστοκρατία – ας το πω – που βλέπει αφ’ υψηλού τα ζητήματα» σημείωσε ο βουλευτής. «Τα προβλήματα αυτά υπάρχουν και μέσα στις οικογένειες μας έχουμε συνταξιούχους έχουμε άνεργους και πρέπει αυτές τις αγωνίες και τους προβληματισμούς να τις μεταφέρουμε στην κοινοβουλευτική ομάδα» επισήμανε.

Ο κ. Μηταφίδης αναφερόμενος στις εκδηλώσεις μνήμης που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε στην πλήρη αποσιώπηση της αποφράδας επετείου της 21ης Απριλίου 1963 και της επτάχρονης τυραννίας από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και για το γεγονός ότι ορισμένες «δημοκρατικές» εφημερίδες  κυκλοφορούσαν και τις αγιογραφίες του δικτάτορα. «Κάποιοι νομίζουν ότι επειδή πέρασε μισός αιώνας και ένας χρόνος έχουμε πάθει αμνησία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

O ΟΑΣΘ ήταν «η επιτομή της διαφθοράς με την ευγενική χορηγία του κράτους» δήλωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στα όσα διαπιστώνονται εκεί και βγαίνουν τώρα στο φως της δημοσιότητας.

Ακούστε το ηχητικό

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα