Ν.Φίλης:«Το πρόγραμμα έχει χαρακτηριστικά αδιεξόδου με βάρβαρα μέτρα»

images

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε ότι το  πρόγραμμα έχει χαρακτηριστικά αδιεξόδου με βάρβαρα μέτρα εξήγησε όμως ότι  τα υφεσιακά μέτρα θα πρέπει να αλλάξουν και πως η κυβέρνηση προσυπέγραψε μεν τη συμφωνία, αλλά με ένα ελληνικό σχέδιο ανάπτυξης.

Παράλληλα,ο κ.Φίλης τόνισε «Η διαπραγμάτευση ήταν έντιμη, αλλά δεν έπαιξαν όλοι οι εταίροι με καθαρά χαρτιά. Το ότι εμείς δεν το αντιληφθήκαμε ήταν δικό μας λάθος»ενώ πρόσθεσε «Μόνο μια κυβέρνηση της αριστεράς μπορεί να έχει στο μυαλό της την ενίσχυση των λαϊκών στρωμάτων», σημείωσε και συμπλήρωσε ότι «είναι πολύ σημαντικό ότι από το φθινόπωρο θα ξεκινήσει η συζήτηση για την αναδιάρθρωση του χρέους».

 

Επιπλέον,ο κ. Φίλης εξήγησε επίσης ότι δεν υπήρξε μυστικό Σχέδιο Β και αυτά που λέει ο Γιάνης Βαρουφάκης τα εκλαμβάνει ως σκέψεις, ενώπαράλληλα χαρακτήρισε απαράδεκτη τη δήλωση του Γιάννη Πανούση περί εκτροπής.

Τέλος όσον αφορά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, δήλωσε ότι πρέπει να ανανεωθεί η εντολή του Ιανουαρίου γιατί είμαστε πλέον σε άλλη πραγματικότητα και δεν είναι δυνατό να υπάρχει διακυβέρνηση ερήμην του λαού.

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα