Ν.Φίλης:«Προέχει τώρα να εκφραστεί από τη Βουλή μια απάντηση στο πραξικόπημα, να διασωθεί η χώρα από την επιχειρηθείσα οικονομική χρεοκοπία»

Policy Statements of the New Greek Government (Day 3), at the Parliament, in Athens, Feb.10, 2015 / Προγραμματικές Δηλώσεις της Νέας Κυβέρνησης (Μέρα 3η), στη Βουλή, Αθήνα, 10 Φεβρουαρίου, 2015

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης προσερχόμενος στη Βουλή  δήλωσε “Η κυβέρνηση κινδύνευσε από το εξωτερικό από δυνάμεις οικονομικές και πολιτικές που δεν συγχωρούν στον ελληνικό λαό ότι κάνει μια διαφορετική επιλογή. Αθέλητα με κινήσεις μας μπορεί να συμπράττουμε κι εμείς σε αυτά τα σχέδια. Δεν πρέπει να πέσει η κυβέρνηση της Αριστεράς, δεν πρέπει να υπάρξει αριστερή παρένθεση με υπαιτιότητα ανθρώπων της Αριστεράς”ενώ πρόσθεσε” Αυτό που προέχει τώρα, είναι να εκφραστεί από τη Βουλή μια απάντηση στο πραξικόπημα, να διασωθεί η χώρα από την επιχειρηθείσα οικονομική χρεοκοπία”.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο ανασχηματισμού ανέφερε ότι είναι πιθανό, αλλά υπογράμμισε ότι αυτά είναι θέματα που τα χειρίζεται ο Πρωθυπουργός.

Ο κ. Φίλης ανέφερε σχετικά με τηη κ. Κωνσταντοπούλου ότι “ο ρόλος της είναι να διευκολύνει τη λειτουργία της Βουλής”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα