Ν.Τόσκας : «Θα καλυφθούν τα κενά ασφαλείας που υπάρχουν»

Ο Νίκος Τόσκας, επισκέφθηκε τον Λουκά Παπαδήμο στον «Ευαγγελισμό», όπου νοσηλεύεται έπειτα από την επίθεση σε βάρος του, μαζί με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνο Τσουβάλα.

«Είδαμε με ευχαρίστηση ότι η πορεία της υγείας του πηγαίνει καλά. Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση, είναι σε καλά χέρια», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, εξερχόμενος από το νοσοκομείο.

Σε ό,τι αφορά τις έρευνες, ο κ. Τόσκας αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε λεπτομέρεια. Τόνισε ότι η αστυνομία συνεχίζει νύχτα-μέρα τη διερεύνηση της υπόθεσης και πρόσθεσε ότι δεν θα γίνουν ανακοινώσεις αν δεν ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Παράλληλα, απαντώντας σε ερώτηση αν υπήρξε κενό ασφαλείας σε σχέση με τον έλεγχο της αλληλογραφίας, ο Νίκος Τόσκας «όποιο κενό θα καλυφθεί».

«Είναι λάθος όταν κάποια κόμματα προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τις περιστάσεις και να αποκτήσουν όφελος από τέτοια περιστατικά. Η Αριστερά ήταν πάντα σε ανοιχτό πόλεμο με τρομοκρατικές πράξεις, γιατί πιστεύει ότι ο λαός κάνει τις αλλαγές και με τις μαζικές του εκδηλώσεις παλεύει για το καλύτερο», πρόσθεσε ο κ. Τόσκας. Σε ξεχωριστή δήλωσή του στο ΑΠΕ, αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην αξιωματική αντιπολίτευση, λέγοντας: «Κάνει λάθος η Νέα Δημοκρατία και όσοι λειτουργούν ως φερέφωνα της συντηρητικής παράταξης εάν νομίζουν ότι θα ωφεληθούν από την πολιτική εκμετάλλευση τρομοκρατικών ενεργειών».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα