Ν. Παππάς: Χωράνε πάνω από 1.300 ραδιόφωνα

Στην εν εξελίξει διαδικασία αδειοδότηση των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών αναφέρθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης υποστηρίζοντας ότι «σε λίγους μήνες έχουν γίνει πολλά, τους επόμενους θα γίνουν περισσότερα».

Σε συνέντευξη του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Νίκος Παππάς ισχυρίστηκε πως πλέον τα κανάλια θα λειτουργούν με διαφάνεια και θα διασφαλίζουν τις θέσεις πλήρους απασχόλησης και μάλιστα σε υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις.

Όσον αφορά στο θέμα της σταδιακής μετάβασης στο ψηφιακό ραδιόφωνο ο ίδιος ανέφερε πως μέσα στο 2018 ο ραδιοτηλεοπτικός τομέας περνά στο σύνολό του στο πεδίο της νομιμότητας.

«Θα αλλάξει οριστικά η έννοια του ραδιοφώνου, θα βελτιωθεί η ποιότητα ακρόασης, θα αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς το κοινό, θα μειωθεί κατά πολύ η εκπεμπόμενη ακτινοβολία από τους πομπούς», δήλωσε.

«Άλλωστε, στη νέα ψηφιακή εποχή χωράνε πάνω από 1.300 ραδιοφωνικοί σταθμοί. Χωρίς αλληλοκαλύψεις, χωρίς προβλήματα εκπομπής, χωρίς υποβάθμιση της ποιότητας ακρόασης.»

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα