Ν. Παππάς: Ο Σαμαράς μάλλον θέλει με αφορμή πάλι το Μακεδονικό να ρίξει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Τίτλο τιμής» χαρακτήρισε ο Αντώνης Σαμαράς την κατηγορία του πρωθυπουργού ότι έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη για το Μακεδονικό και ο Νίκος Παππάς έδωσε την απάντησή του στα λόγια του πρώην πρωθυπουργού.

Τι απαντά ο Ν. Παππάς:

«Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά ότι έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη για το Μακεδονικό. Ο κ. Σαμαράς απάντησε ότι αυτή η κριτική είναι τίτλος τιμής για αυτόν.

Τίτλος τιμής ότι έριξε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Μάλλον θέλει με αφορμή πάλι το Μακεδονικό να ρίξει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη» δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τι είπε ο Σαμαράς

«Το να λέει αυτά ο κ. Τσίπρας είναι τίτλος τιμής για εμένα» ήταν το σχόλιο-απάντηση του κ. Σαμαρά στην επίθεση που εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός αναφορικά με τη στάση του στο Σκοπιανό κατά τη διάρκεια της θητείας του ως υπουργός Εξωτερικών το 1992. Όπως είπε ο κ. Τσίπρας, ο κ. Σαμαράς, «προτίμησε να οικοδομήσει τη προσωπική πολιτική του καριέρα, παρά να συμβάλει στην επίλυση του προβλήματος, όπως όριζε το εθνικό συμφέρον». Πρόσθεσε ότι όμως και σήμερα «υπάρχουν πάλι κάποιοι συνεχιστές αυτής της παράδοσης του κ. Σαμαρά, αρκετοί εξ αυτών στη ΝΔ, που προσπαθούν, χωρίς επιχειρήματα να αγγίξουν ευαίσθητες χορδές, σηκώνοντας το λάβαρο της πατριδοκαπηλίας».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα