Ν. Παππάς: Οι ανακοινώσεις της ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες γράφονται στο Μοσχάτο ή στο… Φάληρο;

n-pappas-tha-anazitisoume-sunainesi-kai-gia-ton-ptd.w_hrΜιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και την Μαριάννα Πυργιώτη υπερασπίστηκε το αδιάβλητο της διαδικασίας  ενώ πήρε αποστάσεις από τις καταγγελίες Καμμένου για τις πιέσεις που ασκεί ο επιχειρηματίας Καλογρίτσας προκειμένου να πάρει τηλεοπτική άδεια.

Τέλος κατηγόρησε τη ΝΔ ότι αρνείται να υπερασπιστεί την ημιτελή προσπάθεια επί Κωνσταντίνου Καραμανλή εναντίον των νταβατζήδων.

Διαβάστε τα βασικότερα σημεία της συνέντευξης στα Παραπολιτικά 90,1:

Για τη διασικασία της δημοπρασίας

Δεν θα είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία. Για να διασφαλιστούν τα συμφέροντα του δημοσίου πρέπει να αποκλειστεί οποιαδήποτε ροή πληροφόρησης μεταξύ των συμμετεχόντων ώστε να μην νοθευτεί η διαδικασία. Μια αντίστοιχη διαδικασία ήταν ο διαγωνισμός για την Digea.

Ο στόχος είναι να μεγιστοποιήσουμε τα κέρδη για το δημόσιο.

Για την πρόβα τζενεράλε και τις ενστάσεις για το ηλεκτρονικό σύστημα

Είναι σαφές ότι ορισμένοι έχουν εφεύρει οποιοδήποτε επιχείρημα για να να δημιουργήσουν εμπόδιο και έχουν χρησιμοποιήσει κάθε νομικό επιχείρημα για να παύσει αυτός ο διαγωνισμός. Αφήνω στην κρίση του ελληνικού λαού το εάν η εταιρεία η οποία είναι υπεύθυνη για τις εθνικές εκλογές ( singular logic) είναι ικανή και την ομαλή διεκπεραίωση του διαγωνισμού. Για να αποσοβηθεί και οποιοσδήποτε ηλεκτρονικός κίνδυνος θα υπάρχει και η χειρόγραφη διαδικασία.

Προσφυγή ΣτΕ

Αναρωτιέμαι ώρες-ώρες αν οι ανακοινώσεις της ΝΔ γράφονται στο Μοσχάτο ή λίγο παρακάτω. Παρακάτω είναι το Φάληρο. Θα ήθελα να ενημερώσω για πολλόστή φορά τη ΝΔ ότι το αίτημα παγώματος του διαγωνισμού το κατέθεσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Έρχεται ως ηχώ των υπαρχόντων ιδιοκτησιών και επαναλαμβάνει σε πολιτικό επίπεδο αυτό το αίτημα. Στο επίπεδο της δικαιοσύνης κατατέθηκε αυτό το αίτημα και απερρίφθη.

Έχουν υπάρξει 16 νόμοι, 4 εκ των οποίων προέβλεπαν διαγωνιστική διαδικασία. Ποτέ δεν έγινε. Αλλεπάλληλες αποφάσεις του ΣΤΕ υπογραμμίζουν το αντισυνταγματικό του προηγούμενου καθεστώτος. Μπροτά στην επαναλαμβανόμενη άρνηση την ΝΔ για τη συγκρότηση ΕΣΡ η κυβέρνηση μας δεν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά.

Για καταγγελίες Καμμένου για Καλογρίτσα

Καλώ οποιονδήποτε να μου δείξει πως και εάν η πολιτική ηγεσία μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να επηρεάσει το αποτέλεσμα της διαδικασίας.

Υπάρχει απόλυτη διαφάνεια και η διαδικασία είναι κρυστάλλινη πέρα από κάθε προηγούμενου.

Η ΝΔ δεν θα αναγνωρίσει τη διαδικασία

Η ΝΔ αρνείται να υπερασπιστεί την ημιτελή προσπάθεια επί Κωνσταντίνου Καραμανλή εναντίον των νταβατζήδων. Ενδεχομένως κάποια στελέχη της να μην ήθελαν να μπει κάποια τάξη σε αυτό το πεδίο. Η ηγεσία της ΝΔ αυτή τη στιγμή επιλέγει να ταυτιστεί με αυτά τα συμφέροντα. Τι σημαίνει δεν αναγνωρίζει τον διαγωνισμό; Θα ακυρώσει τις άδειες και θα επιστρέψει τα χρήματα;

Πόσες άδειες αντέχει η αγιρά

Σίγουρα λιγότερες από όσες έχουμε σήμερα. Η απόφαση των ιδιοκτητών του ΜΕΓΚΑ να μην καλύψουν τα χρέη του και να κλείσουν το κανάλι δείχνει ότι δεν είναι ένα σχήμα βιώσιμο. Έχουμε και άλλα σχήματα που η ποιότητα του προγράμματος δεν είναι στα στάνταρ που θα έπρεπε να επιθυμούμε ως ελληνικό κοινό.

ΕΡΤ

Δεν έχει αυξηθεί το τέλος.

Το οικονομικό πλάνο της ΕΡΤ βγαίνει.

Είναι παρούσα σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, σε όλα τα διεθνή γεγονότα, με υψηλού επιπέδου ψυχαγωγικό πρόγραμμα και σέβεται μέχρι και το τελευταίο ευρώ του Έλληνα πολίτη.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα