Ν. Παππάς: Η κυβέρνηση διεκδίκησε και κατάφερε λύσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο

«Η χώρα έχει δεχτεί συνθέτη ονομασία erga omnes από το 1995. Όλες οι κυβερνήσεις. Πλην των προχθεσινών ομιλητών του συλλαλητηρίου» είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Χαϊδάρι.

«Δύο είναι τα ερωτήματα: Κερδίσαμε από τη διαιώνιση του προβλήματος; Είναι προς το συμφέρον του λαού και του τόπου να έχουμε λύση;» ανέφερε.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα του Eurogroup, ανέφερε ότι για πρώτη φορά ολοκληρώνεται πρόγραμμα χωρίς να ζητούνται νέα μέτρα. Τα επιτόκια της χώρας είναι πολύ χαμηλά. Αυτό συμβαίνει επειδή η κυβέρνηση διεκδίκησε και κατάφερε σε ευρωπαϊκό επίπεδο λύσεις για τις οποίες μιλάμε από το 2011.

«Δεν είμαστε της σχολής της ΝΔ που είχε την ανεργία στο 27% που είχε διαλυμένο το κοινωνικό κράτος και τα επιτόκια στα ύψη και μιλούσε για success story» είπε ο υπουργός. «Ο ελληνικός λαος απέρριψε τη δυσοσμία της διαφθοράς. Η κυβέρνηση πάλεψε να βγάλει τη χώρα από τη χρεοκοπία. Τα ίδια τα στελέχη της ΝΔ το είχαν παραδεχθεί» τόνισε

«Σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια δόθηκε ένας αγώνας. Υπήρξε μια ιστορική τομή στα πολιτικά πράγματα. Κάτι που αρνούνται να δουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, οι οποίοι πέφτουν από διάψευση σε διάψευση. Ο λαός το 2015 ήρθε να αναστρέψει ένα πρόγραμμα το οποίο δεν έβγαινε» τόνισε ο Ν. Παππάς.

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα