Ν. Παππάς: Η Ελλάδα μπαίνει στη φάση της σταθεροποίησης και της ανάκαμψης

Στην Καλαμάτα βρίσκεται σήμερα ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς

«Η Ελλάδα μπαίνει στη φάση της σταθεροποίησης και της ανάκαμψης και αυτό συνομολογείται όλο και περισσότερο από τους εταίρους και όχι μόνο» δήλωσε σήμερα, από την Καλαμάτα, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Η κυβέρνηση παίρνει μέτρα για τη στήριξη της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας, καθώς και για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, σημείωσε ο κ. Παππάς κατά την διάρκεια της συνάντησής του με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δημήτρη Μανιάτη και μέλη της διοίκησης.

Όσον αφορά την Μεσσηνία, είπε ότι ο νέος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής και πρόσθεσε ότι θα γίνουν έργα για την βελτίωση του εσωτερικού οδικού δικτύου του νομού. Ακόμη ανέφερε ότι η Μεσσηνία έχει ανεκμετάλλευτο πλούτο και μπορεί να γίνει μοναδικός τουριστικός προορισμός, υπογραμμίζοντας σε αυτό το σημείο, ότι οι άνθρωποι της περιοχής αγωνίζονται για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Ο Νίκος Παππάς ξεκίνησε την σημερινή του επίσκεψη στην Καλαμάτα από το νοσοκομείο της πόλης, όπου συναντήθηκε με τον διοικητή του νοσοκομείου Γιώργο Μπέζο. Ο διοικητής ενημέρωσε τον υπουργό για τη μεγάλη εξοικονόμηση πόρων που έχει γίνει με την αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για τις ανάγκες του νοσηλευτικού ιδρύματος και την παραγωγή ιατρικού οξυγόνου.

Επίσης, ο Γιώργος Μπέζος ανέφερε ότι έχουν καλυφθεί σε μεγάλο βαθμό οι ανάγκες του νοσοκομείου σε ιατρικό προσωπικό.

«Δεν ήρθαμε εδώ για να πανηγυρίσουμε» σημείωσε, από την πλευρά του, ο Ν. Παππάς προσθέτοντας ότι τα θετικά αποτελέσματα στον χώρο της υγείας έρχονται με την αποφασιστικότητα του υπουργείου και την αποτελεσματικότητα της διοίκησης.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου και υπεύθυνος για το νοσοκομείο Κυπαρισσίας Παναγιώτης Μπασάκος, οι βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωσταντινέας και Γιώτα Κοζομπόλη, ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Μιχάλης Μιχαήλ και εκπρόσωποι των εργαζομένων.

Στο πλαίσιο της σημερινής του επίσκεψης στην Καλαμάτα, ο Νίκος Παππάς θα συναντηθεί με την αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη και τους δημάρχους του νομού, ενώ στις 20:00 θα μιλήσει σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση, με αφορμή τα δύο χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

 Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας με ομιλητή τον Ν. Παππά Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

O ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας οργανώνει πολιτική εκδήλωση – συζήτηση με αφορμή την συμπλήρωση δύο χρόνων από την ανάληψη της κυβερνητικής ευθύνης

την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 8:00 μ.μ

στο Αμφιθέατρο “Αλ. Κουμουνδούρος” της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας στην Καλαμάτα

Ομιλητής: Νίκος Παππάς, οΥπουργός Ψηφιακής Πολιτικής,Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα