Ν. Παππάς: Η Ελλάδα έχει μπει σε νέα σελίδα χωρίς τα λάθη του παρελθόντος

Οι προσδοκίες από το ταξίδι του πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι ανάλογες με το κλίμα που επικρατεί διεθνώς για την Ελλάδα, τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Η Ελλάδα πλέον στα μάτια της οικουμένης είναι μια χώρα που βγαίνει από την κρίση, μια χώρα που διεκδικεί και κατακτά έναν ιδιαίτερο ρόλο στην περιοχή της, είπε ο κ. Παππάς, για να υπογραμμίσει ότι όλοι στις συναντήσεις με θεσμικούς και επιχειρηματικούς φορείς εκφράζουν αυτό το κλίμα: ότι η Ελλάδα έχει μπει σε μια νέα σελίδα χωρίς την επανάληψη των λαθών του παρελθόντος.

«Συνεπώς όλο το κλίμα από τις συναντήσεις οι οποίες μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν γίνει, αποτυπώνει ακριβώς αυτό. Τη συνειδητοποίηση, δηλαδή, τόσο από τους θεσμικούς παράγοντες αλλά και από την επενδυτική κοινότητα ότι πραγματικά η χώρα έχει μπει σε μια καινούρια σελίδα. Το ζήτημα για μας και για όλο τον πολιτικό κόσμο είναι να μπει η χώρα στη νέα σελίδα, χωρίς να επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος», επισήμανε ο κ. Παππάς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: SOOC

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα