Ν. Παππάς: Η αξιολόγηση θα κλείσει με μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα

Το δόγμα «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση» ακολούθησε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς στη Βουλή, προκειμένου να δικαιολογήσει την καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης. Μάλιστα, εμφανίστηκε βέβαιος ότι η αξιολόγηση θα κλείσει με μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα, ενώ κατηγόρησε τις «ακραίες φωνές», οι οποίες λόγω «πολιτικών σκοπιμοτήτων καθυστερούν τη διαπραγμάτευση προφασιζόμενοι πράγματα ανήκουστα δεν θα επικρατήσουν»!

Παράλληλα, εξαπέλυσε τα πυρά του προς τη ΝΔ, η οποία κατά τον ίδιο βρίσκεται σε «αντιπολιτευτικό βέρτιγκο». «Πήγατε από το θα ψηφίσουμε τόσο κι άλλα τόσα στο δεν ψηφίζουμε τίποτα», είπε και προσέθεσε ότι η μετατόπιση έγινε όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε συμφωνία με μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα. «Αρά η ΝΔ δεν ψηφίζει τα θετικά αντίμετρα γιατί πριν με τα 4,5 δισ. στο τραπέζι έλεγε κλείστε την αξιολόγηση θα υπογράφαμε κι άλλα τόσα», συμπέρανε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Παράλληλα, έψεξε το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ διότι κινούνται σε διαφορετική κατεύθυνση από τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές. «Όταν τοποθετούνται με τόσο αιχμηρή κριτική απέναντί μας, να βλέπουν πώς τοποθετούνται οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές, όταν ο Τσίπρας στις συναντήσεις πριν τις Συνόδους Κορυφής βρίσκεται εκεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα