Ν.Παππάς:Εχει συνειδητοποιήσει ο ελληνικός λαός ότι άλλη συμφωνία θα έχει με ΝΔ και άλλη έχει με ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ

pappas_n_1_4Στην τελική φάση έχει μπει η διαγωνιστική διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας

Ο υπουργός Επικρατείας παρενέβην στην συζήτηση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στην Βουλή προκειμένου να υποστηρίξει τροπολογία που διευκολύνει την καταβολή του τιμήματος για την αγορά των τηλεοπτικών συχνοτήτων. Σύμφωνα με την ρύθμιση οι νέοι καναλάρχες θα μπορούν να καταβάλλουν το τίμημα σε τρεις ισόποσες δόσεις αντί εφάπαξ εξόφληση με την τελευταία δόση να καταβάλλεται μετά από 24 μήνες. Σε περίπτωση δε καθυστέρησης πληρωμής θα χάνεται η άδεια. «Με την ρύθμιση θα α διευκολύνει η συμμετοχή στην διαγωνιστική διαδικασία αυξάνοντας το τελικό τίμημα» είπε ο κ. Παππάς.

Εκτός αυτών επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζοντας ότι επιχειρεί να ψευδή στοιχεία να ανατρέψει την πραγματικότητα. «Εχει συνειδητοποιήσει ο ελληνικός λαός ότι άλλη συμφωνία θα έχει με ΝΔ και άλλη έχει με ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ» είπε ο κ. Παππάς για να προσθέσει «αυτό θα το συνειδητοποιήσουν όσοι ανεβάζουν τις μηχανές και θα καούν στο ζέσταμα γιατί δεν συνυπολογίζουν ότι κλείνει η αξιολόγηση. Έκλεισε η περίοδος που η Ελλάδα ήταν ανάδελφη ουραγός και εκλιπαρούσα στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα