Ν. Μπακογιάννη: Ο κ. Κουρουμπλής είναι ξεφτυλισμένος και χυδαίος

Μέσω του λογαριασμού της στο twitter η Ντόρα Μπακογιάννη, έδωσε ιδιαίτερα σκληρή απάντηση στις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, σχετικά με την Μαρίκα Μητσοτάκη και την προσπάθεια της να δημιουργήσει ένα κέντρο αποκατάστασης.

«Η χυδαιότητα του κ. Κουρουμπλή ξεπερνάει κάθε όριο. Θυμήθηκε την μητέρα μου που έδινε μάχη για τα άτομα με ειδικές ανάγκες στον πανικό του» ανέφερε σε ανάρτησή της στο twitter και συμπλήρωσε: «Μόνο ένας χυδαίος, ξεφτιλισμένος άνθρωπος όπως ο κ. Κουρουμπλής θίγει με αυτό τον τρόπο τη μνήμη της μάνας μου 5 χρόνια μετά το θάνατό της».

«Η μητέρα μου προσπάθησε να στήσει ένα κρατικό κέντρο αποκατάστασης για όλους αυτούς που έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να πάνε στα ιδιωτικά, και έπεσε τότε όλο το παλαιό ΠΑΣΟΚ επάνω της με τον κ. Κουρουμπλή να πρωτοστατεί να σταματήσει αυτή η προσπάθεια», συνέχισε με ακόμη ένα tweet η κ. Μπακογιάννη.

«Μέσα στον πανικό του ο κ. Κουρουμπλής για την Εξεταστική που έρχεται και τις μέρες του στο χώρο της υγείας ρίχνει λάσπη χωρίς όριο. Εάν είχε κάτι μεμπτό ο κ. Κουρουμπλής, γιατί δεν το έφερνε στο φως 30 χρόνια τώρα, που ήταν εξουσία ως παλαιό ΠΑΣΟΚ και υπουργός ΣΥΡΙΖΑ;» δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα