Ν. Μανιός: Σαν τον πνιγμένο, η ΝΔ πιάνεται από την ακροδεξιά

«Τώρα είναι η στιγμή που όλα τα αφηγήματα, όλες οι θεωρητικές και μη διατυπώσεις και πολιτικές προγνώσεις της Νέας Δημοκρατίας έχουν καταρρεύσει, είναι σαν τον πνιγμένο που πιάνεται από τα μαλλιά του και τα μαλλιά της ΝΔ είναι η ακροδεξιά», σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Βαγγέλη Καραγεώργο.

«Να μην μας εκπλήσσει ότι ο Μητσοτάκης αποδέχεται και επαναλαμβάνει τον λόγο του Γεωργιάδη που προέρχεται από τον ΛΑΟΣ, ούτε ότι ο Γεωργιάδης από τον ΛΑΟΣ είναι στην ΝΔ… Και μετά τον εμφύλιο, συνυπάρχει η Δεξιά και η ακραία Δεξιά… Ο Μανιαδάκης ήταν βουλευτής την δεκαετία του ’50 με Καραμανλή αρχηγό, αλλά δεν είχε λόγο η ακροδεξιά. Η Δεξιά τους ήθελε, ως εκλογική δύναμη και μηχανισμό, ήξεραν πώς να κυνηγούν την Αριστερά, αλλά δεν είχαν δημόσιο λόγο», όπως θύμισε.

Σήμερα, «έχει οξυνθεί η αντιπαράθεση, μας κατηγορούν λες κι εκλεγήκαμε για 15 ημέρες, ένα μήνα», σχολίασε, αλλά «είμαστε επιτέλους χώρα ευρωπαϊκή, εκλέγεται μία κυβέρνηση για τέσσερα χρόνια και θα κάτσει τέσσερα χρόνια».

Ακούστε τη συνέντευξη του Ν. Μανιού στο Κόκκινο 105,5

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα