Ν.Δ.: Δεν σας χαρίζουμε μία πολιτική που εισηγηθήκαμε πρώτοι

Με δικό της βίντεο απαντά η Νέα Δημοκρατία σε βίντεο που νωρίτερα είχε δημοσιοποιήσει η κυβέρνηση για την κατάτμηση τη Β’ Αθήνας, με πρωταγωνιστή τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη.

Στο βίντεο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζεται απόσπασμα ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, ενώ αναφέρεται: “Δεν σας χαρίζουμε μία πολιτική που πρώτοι εμείς εισηγηθήκαμε πριν από δύο χρόνια. Με την ψήφο της Ν.Δ. το σπάσιμο των μεγάλων εκλογικών περιφερειών γίνεται πράξη από τις επόμενες εκλογές. Τολμήστε κ. Τσίπρα στο επόμενο βίντεό σας να εξηγήσετε γιατί δεν δώσατε στους Έλληνες του εξωτερικού δικαίωμα ψήφου από τον τόπο διαμονής τους”.

Στο βίντεο της κυβέρνησης ο κ. Σκουρλέτης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι Β’ Αθήνας ήταν η μεγαλύτερη περιφέρεια στην Ευρώπη, σε μια χώρα που είναι από τις μικρότερες. Τώρα πλέον αυτό τελειώνει, προσθέτει.

“Εδώ και καιρό όλοι λέγανε ότι συμφωνούν με αυτό το μέτρο, φαίνεται ότι οι βαρονίες, τα βαριά ονόματα ήταν αυτά που τόσα χρόνια στεκόντουσαν εμπόδιο” σημειώνει ο κ. Σκουρλέτης, συμπληρώνοντας πως “αν δεν υπήρχε η σημερινή κυβέρνηση ίσως να μη γινόταν ποτέ”.

Το βίντεο κλείνει με τη φράση, διά στόματος Αλέξη Τσίπρα, “ήταν δίκαιο και έγινε πράξη”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα